Naturplan

Kirkevej 15

8654 Bryrup

Telf.: 20 83 75 76

E-mail: jmh@naturplan.dk

Hjemmeside: www.naturplan.dk

 
 

Eksempler på informationstavler

Informationstavler om Dystrup Sø, opsat i fugletårnet ved Dystrup Sø. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlen er udført for Norddjurs Kommune 2015.

 

Informationstavle om natturpleje ved Holme Å ved Starup. Projek Grøn Eng langs Holme Å, 2016. Tavlen til højre er 2 m bred og 2,15 m høj. Tavlen til venstre er 1,25 m bred og 2,15 m høj, og den skotske højlandsko og orkideen er skåret ud.

 

Informationstavler om Tangkærsøen ved Ørsted. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Norddjurs Kommune 2016.

 

Informationstavler om Krondyr, Naturpark Vesterhavet og Tipperne, 2016. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Naturstyrelsen Blåvandshuk.

 

Informationstavler om naturprojektet ved Bodholt Bæk og Bording Å. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Ikast-Brande Kommune 2015.

 

Informationstavler om strandeng og kyst ved Store Sjørup. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlen er udført for Norddjurs Kommune 2015.

 

Informationstavler om Agerbæk Skov. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Varde Kommune 2015.

 

Informationstavler om Glenstrup Sø. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Lokalrådet for Glenstrup, Handest og Holmgård 2015.

tavler-ballum-rømø

Informationstavler om Hundige Havnefold. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Greve Kommune 2014.

 

tavler-ballum-rømø

Informationstavler om Faxe Kalkbrud. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Faxe Kommune 2014.

 

tavler-ballum-rømø

Informationstavler om Ballum Enge og Rømødæmningen. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Naturcenter Tønnisgård 2013.

 

nørre snede

Informationstavler i organiske former til siddeplads på overdrev i Nørre Snede. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Ikast-Brande Kommune 2012.

 

nørre snede

Informationstavler om Tåstrup Sø. Øverst ses en frise til fugletårnet ved søen. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Skanderborg Kommune 2013.

 

nørre snede

Informationstavle om Vadestedet ved Holme Å. Produktion og tegninger: Naturplan.
Udført for Hovborg Kro 2013.

 

nørre snede

Informationstavle om Frugthaven langs Kirkestien i Nørre Snede. Produktion og tegninger: Naturplan. Udført for Ikast-Brande Kommune 2013.

 

nørre snede

Informationstavle til Hjertestien i Nørre Snede. Produktion og tegninger: Naturplan. Udført for Ikast-Brande Kommune 2012.

 

Tavler - Faxe

Informationstavler om natur- og friluftsarealer i Faxe Kommune. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Faxe Kommune 2012.

klimper

Informationstavler om klimperne på Stensbæk Hede. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Naturstyrelsen 2013.

ho

Informationstavler om Ho klitplantage og Jens Jessens sande. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Naturstyrelsen Blåvandshuk 2012.

 

ho

Informationstavler om "Oplevelser på Naturstyrelsens arealer". Produktion og tegninger: Naturplan.
Tavlerne er udført for Naturstyrelsen Blåvandshuk 2012
.

 

varde

Informationstavler om Varde Enge, livet i Varde Å og Slotsbanken i Varde Enge. Produktion og tegninger: Naturplan. Tavlerne er udført for Varde Kommune 2011.

.

Informationstavler ved Brande Elværkssø, Hørbylunde Bakker m.m.. Ikast-Brande Kommune 2011.

 

Informationstavler i Funder Ådal. Silkeborg Kommune 2008.

Informationstavler ved Møllebækken og Holm Mølle. Silkeborg Kommune 2008.

 

 

Tilbage til Informationstavler